Het bedrijf

Welkom op de website van Dongemond Particulier Belastingadvies. Hier vind u alle nodige informatie over onze organisatie. Onze organisatie richt zich, zoals de naam ook al aangeeft, op het adviseren van particulieren op het gebied van belastingen. Buiten deze belangrijke dienstverlening adviseren wij ook op het gebied van de toeslagen, zoals zorg-, huur-, kindgebondenbudget en kinderopvangtoeslag.

Ons doel is de fiscale aangelegenheden van particulieren te verzorgen, waarbij onder verzorgen wordt verstaan:

-Adviseren. (attenderen op toekomstige belastingwijzigingen die voor u van belang zijn)

-Begeleiden. (doen van de aangiften, aanvragen van toeslagen)

-Controleren. (controleren van de ontvangen aanslagen en toeslagen)

Dongemond Particulier Belastingadvies is in 1977 opgericht in Hank. Het bedrijf richt zich primair op het adviseren en begeleiden van particulieren op fiscaal gebied

Na 20 jaar gevestigd te zijn geweest in de “pastorie St. Joris”aan de Koestraat te Geertruidenberg, hebben wij sinds januari 2010 ons intrek genomen in “de Vondeling” aan de Maasdijk 9 te Raamsdonksveer.

Door onze jaren lange ervaringen hebben we een goede kennis opgebouwd waardoor we onze klanten specialistische hulp kunnen bieden.

Op deze site vindt u meer informatie over Dongemond Particulier Advies B.V. als u meer informatie wenst mag u ten alle tijden telefonisch contact opnemen of kunt u ook het formulier invullen.